Közép szintű érettségi kurzus

19 .990 Ft

Közép szintű érettségi kurzus termékről 10 értékelés

 1. 5 az 5-ből

  GhostPro01

  zseniális

 2. 5 az 5-ből

  Molnar csaba tiborne

  Remelem sikerülni fog az éretségim😉

 3. 5 az 5-ből

  Fazekas Borcsa

  Éppen ma írtam meg a matek érettségit nem vagyok túl jó matekos sosem érdekelt különösebben de remekül ment. Őszintén szólva sokkal jobb lett volna ha kicsit korábban bukkanok rá erre az oldalra nem csak az utolsó két hétben de így is rengeteget segített. A “koreográfia” a feladat megoldások során rendkívül profi és igényes a magyarázatok precízek és mégis egyszerűek tiszták. Nekem 6 év alatt 5 matek tanárom volt nem igazán volt még a tanítás során a kellő konzisztencia hasonló problémákkal küszködőknek mindenképp tudom ajánlani ezt a kurzust – ahogy tudom fogom reklámozni is. Nagyon köszönöm az életmentő Gerőcs tanár úrnak és a stábnak is a segítséget!

 4. 5 az 5-ből

  Hegedus Peter

  Ajánlom mindenkinek a kurzus elvégzését. Egy részletes átfogó képet lehet kapni általa a tananyagról!

 5. 5 az 5-ből

  pdorka

  Annak ellenére hogy magántanulóként az osztályozóvizsgám kettes lett a kurzust két hét alatt elvégeztem magabiztosan tudtam odamenni az érettségire és 82%-ra sikerült. Nagyon köszönöm a tanár úrnak!

 6. 5 az 5-ből

  László Péter

  Nagyon sokat segített az érettségire való felkészülésben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 7. 5 az 5-ből

  Monsterchen

  97%-os lett az érettségim. Köszönet a Tanár Úrnak hogy az évek alatt kevésbé rögzített anyagokat ilyen könnyedén átismételhettem. 🙂 Ennek a kurzusnak is köszönhető hogy ki tudtam hozni magamból a maximumot!

 8. 5 az 5-ből

  András M. (megerősített tulajdonos)

  Szuper, érthető. Imádjuk a Tanárúrat!

 9. 5 az 5-ből

  András Mező (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos segitség az érettségire.

 10. 5 az 5-ből

  Krisztina Borbas (megerősített tulajdonos)

  Kiváló a tartalom, a tempó és az érzelmi töltet. Az eddig látottak alapján egyedül a kombinatorikánál és a vektoroknál van némi hiányérzetem. Az előzőnél kiemelten szükség lenne néhány gyakorlati fogásra, amely segít dönteni, hogy P, V vagy C-ról van-e szó és azoknak is melyik változatáról (ismétléses vagy nem).
  A vektoroknál pedig a vektor-fogalom. A diák számpárt lát az irányvektor és a helyvektor esetében egyaránt. Nem érti, mi a lényeges különbség és valójában pontnak hiszi a vektort.
  Amúgy Gerőcs László kiváló tanára lehetett egykori imádott iskolámnak, a Trefortnak. Úgy tudom, nyugdíjba ment. Hoszzú, boldog nyugdíjas életszakaszt kívánok neki!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.