image

Mindenkinek sikerülhet!

Sokan hajlamosak vagyunk elkönyvelni magunkat úgy, mint akiknek egyszerűen nem megy a matek, ezért elbukdácsolunk évekig, azon imádkozva, hogy csak átmenjünk a tárgyból. Aztán ahogy közeledik az érettségi, kétségeink még tovább erősödnek. És persze kétségeink nem csak akkor lehetnek, ha eddig a pontig nem voltunk jó matekosok. Egy olyan mérföldkő, mint az érettségi, bárkiben szorongást válthat ki, hiszen fontos dolgokat határozhat meg jövőnkkel kapcsolatban.

„A matematika - ha megfelelő módon adjuk elő - bárki számára érthető lehet, és mindnyájan felismerhetjük a nap mint nap megtapasztalt bonyolult jelenségek hátterében meghúzódó, nagyszerű matematikai törvényszerűségeket.`` - Kit Yates, matematikus

Nézd meg a kurzusok első részét közép és emelt szinten INGYENESEN!

Kik vagyunk mi?

Gerőcs László

Korrepeta.hu felkészítő tanára

 Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, s több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres érettségire felkészíteni!