2022 ősszel érettségizel? Ezeket az infókat tudnod kell!

Szeptember elején elkezdődött az új tanév, ezzel együtt pedig közeleg az őszi érettségik ideje. Éppen ezért, hogyha idén ősszel érettségizel, fontos minél hamarabb tisztában lenni minden fontos információval, hogy véletlen se maradj le róla.

A 2022-es őszi vizsgák október 14-től október 27-ig tartanak majd. A szóbelik először emelt szinten november 10 és 14 között, majd középszinten november 21 és 25 között kerülnek megrendezésre.

Az érettségire való jelentkezés határideje szeptember 5. péntek, eddig kellett leadni a jelentkezési lapot az érettségit fogadó iskolába. Amennyiben nem került leadásra a jelentkezés eddig a napig, további 8 nap áll rendelkezésre igazolási kérelem leadására. Az őszi írásbeli matek érettségi időpontja október 18.

A tanulói jogviszonnyal rendelkező hallgatók ingyenesen érettségizhetnek az érettségi bizonyítvány megszerzéséig. Azoknak, akikre ez nem vonatkozik pedig középszintű vizsgák esetében 30 ezer forint, emelt szintű vizsgánál pedig 50 ezer forint vizsgadíjat kell befizetniük a kormányhivatalban vagy az adott középiskolában.

A őszi érettségi vizsgák tantárgyainak részletes időpontjai az alábbi rendelet 73. oldalán találhatóak.

https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/ecd576d5221bcc7c7e3103a23fc231c70033132d/megtekintes

Hasonló bejegyzések:

Készülj fel velünk a matek vizsgádra!

Az egyik legjobb tanár

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire, versenyekre. Most tőle tanulhatsz Te is!

100% Garancia

A sikeres matek érettségi a kurzusok elvégzésével garantált! Ha mégsem sikerül az érettségi, a kurzus teljes árát visszafizetjük Neked az érettségi után.

Korlátlan ismétlés

Nézd meg az összes – közép szinten 21, emelt szinten 16 – videót! Állítsd meg, pörgesd vissza, nézd újra, hogy minden tiszta legyen!

Nincs több különóra!

Az érettségi tananyagát, összefoglalva megkapod, amivel időt, energiát és a különórák díját is megspórolod!

Közép szintű matek érettségi felkészítő

Próbáld ki most INGYEN!
Emelt szintű matek érettségi felkészítő
Próbáld ki most INGYEN!
8. osztályos matematikai felkészítő kurzus

Hamarosan elérhető lesz!