Ingyenes nyílt napok a Korrepetán Gerőcs Lászlóval

Ingyenes közép és emelt szintű online matek érettségi felkészítő órákat tart Zoom-on a Korrepeta oktatója, Gerőcs László Tanár Úr februárban. A 2×45 perces órákon a résztvevők megismerkedhetnek Gerőcs Tanár Úrral, oktatási módszereivel és szakmai tudásával. Megismerteti a diákokat a közép és emelt szintű érettségik felépítésével, sajátosságaival, majd az érettségin előforduló típusfeladatok kidolgozására kerül sor. Több évtizedes tapasztalatával hasznos tanácsokkal tud szolgálni az érettségizőknek mind a felkészülésre, mind a vizsgázásra vonatkozóan. A résztvevőknek természetesen lehetőségük lesz kérdezni az óra teljes ideje alatt. A részvétel a felkészítőkön ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni a linken található űrlapok kitöltésével lehet:

KÖZÉP szint: február 22. 18.00

EMELT szint: február 23. 18.00

Helyszín: Zoom

Hasonló bejegyzések:

Készülj fel velünk a matek vizsgádra!

Az egyik legjobb tanár

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire, versenyekre. Most tőle tanulhatsz Te is!

100% Garancia

A sikeres matek érettségi a kurzusok elvégzésével garantált! Ha mégsem sikerül az érettségi, a kurzus teljes árát visszafizetjük Neked az érettségi után.

Korlátlan ismétlés

Nézd meg az összes – közép szinten 21, emelt szinten 16 – videót! Állítsd meg, pörgesd vissza, nézd újra, hogy minden tiszta legyen!

Nincs több különóra!

Az érettségi tananyagát, összefoglalva megkapod, amivel időt, energiát és a különórák díját is megspórolod!

Közép szintű matek érettségi felkészítő

Próbáld ki most INGYEN!
Emelt szintű matek érettségi felkészítő
Próbáld ki most INGYEN!
8. osztályos matematikai felkészítő kurzus

Hamarosan elérhető lesz!