Ingyenes érettségi felkészítő matematikából Gerőcs Lászlóval

Ismét ingyenes felkészítő órákat tart februárban Gerőcs László Tanár Úr matematikából közép és emelt szinten. A részvétel teljesen ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéshez válaszd ki az alábbi két (közép vagy emelt érettségi) lehetőség közül, hogy melyiken szeretnél részt venni és töltsd ki a linken található jelentkezési űrlapot.

Közép szint – április 9. kedd 17 óra

Emelt szint – április 10. szerda 17 óra

Az órák a Zoom felületén lesznek megtartva, egyenként körülbelül 60 percben. A felkészítő során az érettségin előforduló témakörökhöz tartozó típusfeladatok kerülnek kidolgozásra, adott esetben több, különböző megoldási módszert is bemutatva. A tanórákon a 2024-es matematika érettségibe újonnan bekerülő tananyagok is bemutatásra kerülnek. Gerőcs László oktató több évtizedes tapasztalatával hasznos tanácsokkal tud szolgálni az érettségizőknek mind a felkészülésre, mind a vizsgázásra vonatkozóan. A résztvevőknek természetesen lehetőségük lesz kérdezni az óra teljes ideje alatt.

Az oktató bemutatása:

Dr.Gerőcs László, vagy ahogy a diákok ismerik Gerőcs tanár úr:

Hasonló bejegyzések:

Készülj fel velünk a matek vizsgádra!

Az egyik legjobb tanár

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire, versenyekre. Most tőle tanulhatsz Te is!

100% Garancia

A sikeres matek érettségi a kurzusok elvégzésével garantált! Ha mégsem sikerül az érettségi, a kurzus teljes árát visszafizetjük Neked az érettségi után.

Korlátlan ismétlés

Nézd meg az összes – közép szinten 21, emelt szinten 16 – videót! Állítsd meg, pörgesd vissza, nézd újra, hogy minden tiszta legyen!

Nincs több különóra!

Az érettségi tananyagát, összefoglalva megkapod, amivel időt, energiát és a különórák díját is megspórolod!

Közép szintű matek érettségi felkészítő

Próbáld ki most INGYEN!
Emelt szintű matek érettségi felkészítő
Próbáld ki most INGYEN!
8. osztályos matematikai felkészítő kurzus

Hamarosan elérhető lesz!