Ingyenes érettségi felkészítő foglalkozások Gerőcs Lászlóval

Idén szeptemberben ismét ingyenes felkészítő órákat tart Gerőcs László matematikából az érettségiző diákoknak. Jelentkezéshez kattintson a választott foglalkozásra és töltse ki a linken található jelentkezési űrlapot.
KÖZÉP SZINT 2023.09.27. 17 óra
EMELT SZINT 2023.09.28. 17 óra


A diákok választhatnak, hogy a szeptember 28-án megrendezésre kerülő közép szintű felkészítő órán, vagy a szeptember 29-i emelt szintre felkészítő foglalkozáson vesznek részt. A legszorgalmasabbakat természetesen mindkettőre várjuk, továbbá hogyha még nem dőlt el, hogy közép vagy emelt szint lesz a választott, akkor is érdemes mind a kettőn részt venni, hiszen segíthet a döntésben. A Tanár Úr a foglalkozásokon bemutatja a közép és emelt szintű érettségik felépítését és sajátosságait, illetve az egyes érettségiken előforduló típusfeladatok kidolgozását is.

Több évtizedes tapasztalatával hasznos tanácsokkal tud szolgálni az érettségizőknek mind a felkészülésre, mind a vizsgázásra vonatkozóan. A résztvevőknek természetesen lehetőségük lesz kérdezni az óra teljes ideje alatt.

Várjuk sok szeretettel az érettségiző diákokat és szüleiket is!

Hasonló bejegyzések:

Készülj fel velünk a matek vizsgádra!

Az egyik legjobb tanár

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire, versenyekre. Most tőle tanulhatsz Te is!

100% Garancia

A sikeres matek érettségi a kurzusok elvégzésével garantált! Ha mégsem sikerül az érettségi, a kurzus teljes árát visszafizetjük Neked az érettségi után.

Korlátlan ismétlés

Nézd meg az összes – közép szinten 21, emelt szinten 16 – videót! Állítsd meg, pörgesd vissza, nézd újra, hogy minden tiszta legyen!

Nincs több különóra!

Az érettségi tananyagát, összefoglalva megkapod, amivel időt, energiát és a különórák díját is megspórolod!

Közép szintű matek érettségi felkészítő

Próbáld ki most INGYEN!
Emelt szintű matek érettségi felkészítő
Próbáld ki most INGYEN!
8. osztályos matematikai felkészítő kurzus

Hamarosan elérhető lesz!