Hogyan tudom használni a Korrepeta.hu weboldalt?

A teljes matematika tananyag – közép és emelt szinten egyaránt  – rövid epizódokban érhető el. A Korrepeta.hu oldalon először regisztrálnod kell magad – a neved, email címed megadásával – ezt követően tudod megnézni az ingyenes tartalmakat. A videót tetszés szerint akárhányszor megtekintheted, visszapörgetheted, addig, amíg az adott témakört magabiztosan elsajátítottad. Ha tetszett az első óra, vásárold a teljes felkészítő kurzust! A tanulással saját tempódban tudsz haladni, és mindig pontosan akkor lépsz tovább, ha az adott tananyagot már megértetted. Így a Korrepetának valójában nem is nézője, hanem aktív szereplője vagy.

Itt megszeretem a matekot?

Nem az a célunk, hogy megszeresd a matekot, azt szeretnénk elérni, hogy sikeres érettségit vagy felvételit tegyél. Célunk bebizonyítani, hogy mindenkit fel tudunk készíteni a közép- és emelt szintű érettségire egyaránt. Ha kedvet kapsz a matekhoz, annak azért nagyon örülünk 🙂

Kiknek hasznos a Korrepeta?

Igazából bárkinek, aki közép- vagy emelt szintű érettségire vagy felvételire készül. Ha eddig hanyagoltad a matekot, akkor most pótolhatod. Ha valamit nem értettél az elmúlt 4 évben, végre megértheted. Jól állsz a tanulással, de kellene egy kis plusz, hogy magabiztosnak érezd tudásod? A videók remekül összefoglalnak neked mindent, hogy a végére ne maradjanak kétségeid.

Hogyan tudok regisztrálni?

Mindössze a nevedet, e-mail címedet kell megadnod, valamint egy jelszót. A regisztráció során létrejön a saját felhasználói fiókod, amit aktiválás után – erről emailben értesítünk – azonnal használhatsz.

Az első óra tényleg ingyenes?

Közép- és emelt szinten is elérhetővé tettünk ingyenes tartalmakat. A weboldalon, a ‘Kurzusok’ menüpont alatt megtalálod a teljes tananyagot. Az első témakört ingyenesen, korlátlanul, tetszés szerint megtekintheted. Ha a további videókat is szeretnéd megnézni, kattints a ‘Megveszem a kurzust’ gombra, és vásárold meg a teljes tananyagot.

Mennyi idő alatt tudok felkészülni az érettségire a Korrepetával?

Ez leginkább rajtad múlik, de ha a kiválasztott szinten megnézel minden tartalmat, és megoldod a feladatokat, akkor akár 25-30 óra befektetéssel is megúszhatod. Persze ha teljes erőbedobással készülsz a felvételire , akkor a gyakorlás és a felkészülés ennél jóval több időbe telik.

Kettest szeretnék csak. Akkor is végig kell néznem az összes részt?

Az érettségire való sikeres felkészülést a teljes tananyag végig hallgatása és a feladatok megoldása garantálja. Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki hajt az ötös matek érettségire, vagy nincs ideje felkészülni. Ebben az esetben az a jó hírünk, hogy elég megnézned, milyen feladatok várhatóak közép szinten, és azokat begyakorolnod.

Ki a Korrepeta.hu felkészítő tanára?

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, azon kívül több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres érettségire felkészíteni!

Hogyan működnek a fizetős kurzusok?

Mindkét kurzus első témaköréhez ingyenes hozzáférést biztosítunk. A teljes kurzus megtekintéséhez kattints a ‘Megveszem a kurzust’ gombra, és vásárold meg a tananyagot. A bankkártyás fizetést követően azonnal hozzáférhetsz az órákhoz. Minden évben, az érettségit követő 60. napon jár le a hozzáférési jogod a kurzusokhoz. A jó hír, hogy többet nem is lesz rá szükséged:)

Mennyibe kerül az oldal használata?

Az oldalon közép vagy emelt szintű felkészítő kurzusra tudsz előfizetni. Mindkét kurzus első tananyaga ingyenes. Teljes kurzusokat tudsz venni. Választhatsz, hogy emelt szintre akarsz felkészülni, vagy közép szintre. Az emelt szint 29990 Ft, a közép szint 19990 Ft. Egy magántanárral készülve, ennek az összegnek körülbelül az ötszörösét fizetnéd ki. A legjobb pedig, hogy akárhányszor átismételheted a tananyagokat!:)

Mivel tudok fizetni?

A korrepeta kurzusát online tudod megvásárolni, Visa, Visa electron, Maestro, Mastercard vagy American Express bankkártyával (tehát nem csak dombornyomott bankkártyát fogadunk el).

Úgy alakult, hogy újra le kell érettségiznem matekból, de már semmire nem emlékszem a gimis anyagból. Elég lehet nekem is a tanfolyam, hogy felkészüljek?

Ha valamiért újra érettségiznél matekból, és nem akarsz vagy nem tudsz hónapokat szánni a felkészülésre, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy a rég megszerzett tudásodat felelevenítsd. A videós kurzus teljes egészében lefedi az érettségin előkerülő témaköröket, segít megérteni és begyakorolni a feladatokat, így évek, távlatából is magabiztosan vághatsz bele a vizsgába.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Kérj új jelszót, az alábbi néhány egyszerű lépést követve! A belépésnél az ‘Elfelejtettem a jelszavam!’ linkre kattintva meg tudod adni az email címedet, amivel regisztráltál a Korrepetán. Az email fiókodba ezután kapsz egy levelet a jelszó helyreállításához.

Milyen feladatok lesznek 2022-ben a matek érettségin?

Készülhetsz az érettségire úgy is, hogy kiválasztod azt a témát, amit korábban az órákon nem értettél, de mi azt ajánljuk, nézd meg a teljes tananyagot, mert így biztos nem érhet meglepetés. Az érettségin ugyan minden évben kitalálnak valami újat, de szerintünk 2022-ben az alábbi témakörök várhatóak. Megnéztük és kiszámítottuk, hogy melyik téma milyen gyakran fordult elő az utóbbi 10 év középszintű matek érettségijén. A valószínűségszámítás…nagyon valószínű, a többit nézd meg a főoldalon.

Hogyan épülnek fel a témakörök?

Minden témakör egy-egy rövid elméleti bevezetővel kezdődik, majd a kérdéses témakörhöz tartozó általában 6-7 feladat részletes kidolgozásával folytatódik. A magyarázó részekben, az adott témakörben használt legfontosabb fogalmakkal ismerkedünk meg, és a tipikus feladatok megoldási módszereit mutatjuk be. Végül 4 házi feladat kitűzésével zárul minden videó, melynek részletes kidolgozását és megoldását a következő rész elején találod. Mindez természetesen a közép és emelt szintnek megfelelő nehézségi fokon. 

Hogyan tanuljak? Mi a legjobb módszer?

Nyisd meg a gépeden az adott kurzust és vegyél elő papírt, tollat! Tudjuk, hogy imádod a kütyüket, de az érettségin is papíron kell majd dolgozni, és az írás, rajzolás segíti a gondolkodásod. Nézd végig a kiválasztott videót, majd kezd el megoldani önállóan a feladatokat. Írd le magadnak a megoldásokat és csak akkor nézd meg a lépésről-lépésre megoldó videót ha elakadtál! Viszont akkor se nézd végig, csak addig a pontig, ami segít továbblépni. A sikeres felkészülés így garantált! 🙂

 

Mennyi idő alatt tudok felkészülni az érettségire a Korrepetával?

Ez leginkább rajtad múlik, de ha a kiválasztott szinten megnézel minden tartalmat és megoldod a feladatokat, akkor akár 25-30 óra befektetéssel is megúszhatod. Persze ha a teljes erőbedobással a felvételire készülsz, akkor a gyakorlás és a felkészülés ennél jóval több időbe telik.

Hogyan működnek az előfizetéses tartalmak?

A Korrepeta.hu oldalon a regisztráció után hozzáférhetsz a teljes tananyaghoz. Ez szuper hír, ezek után ugyanis az ingyenes tartalmat korlátlanul megtekintheted. A regisztrációt követően bármikor lehetőséged van előfizetni teljes tantárgycsomagokra is. A díj megfizetését követően ezeket a tartalmak is korlátlanul megtekintheted.  A megtekinthetőség minden csomag esetében az írásbeli érettségit követően 60 napig tart, de utána már nem is lesz rá szükséged.

Az első óra tényleg ingyenes?

Közép és emelt szinten is vannak bárki számára elérhető ingyenes tartalmak. A weboldalt úgy alakítottuk ki, hogy a regisztrációt követően lásd a teljes tananyagot, és az első témakört ingyenesen, korlátlanul, tetszés szerint megtekintheted. Ha a további videókat is szeretnéd megnézni, akkor ezeket vásárold meg a weboldalon.

Hogyan tudok előfizetni egy tananyagra?

Nálunk a teljes közép vagy emelt szintű felkészítő kurzusra tudsz előfizetni, akár 19900 forintért. A vásárlási folyamat nagyjából 2-3 percet vesz igénybe, az alábbiak szerint:
Tantárgyra előfizetni csak bejelentkezve tudsz, tehát regisztrálj, majd jelentkezz be a profilodba. Válaszd ki, a melyik szinten szeretnél tanulni, add meg a számlázási adataidat, kattints a képernyő alján a fizetés gombra és bankkártya/hitelkártya adataid megadásával fizethetsz. 

Fizetés után azonnal nézhetem is a videós tananyagokat?

Sikeres online fizetés után 1-2 órán belül, megnézhetővé válik fiókodban annak a szintnek az összes tananyaga, amelyre előfizettél.

Nincsenek későbbi váratlan költségek?

Nincsenek. Amint kifizeted a tanfolyam díját, korlátlan hozzáférést kapsz a kurzus összes videójához. Az árát pont azért határoztuk meg ennyiben, mert azt szeretnénk, hogy a sikeres felkészülés minden gyerek számára elérhető legyen.

Nincs bankkártyám, fizethetek átutalással, készpénzzel?

Átutalással lehet vásárolni, de a bankkártyás fizetés a leggyorsabb. Az átutalásos fizetéshez a következő adatokkal utald el a kurzus díját:
Név: Gerőcs Péter
Számlaszám: HU49117731330013124900000000
Közlemény: email címed és a kiválasztott kurzus (közép/emelt).

Ezt követően mi küldjük neked a bejelentkezéshez szükséges információkat. Készpénzzel sajnos nem tudsz fizetni az oldalon.

Több eszközről is megnézhetem a videókat?

Természetesen igen! Nézheted a gépeden, mobilodon vagy a tableteden is, viszont biztonsági okokból egyszerre csak egy eszközről tudsz bejelentkezni. Ha több különböző eszközről is használod a weboldalt, akkor a rendszer minden eszközön automatikusan kiléptet, a legutóbbi belépést leszámítva. Használat után lehetőség szerint mindig lépj ki a felhasználói fiókodból.