Gyakran ismételt kérdések

Biztos felmerült néhány kérdés benned a matek vizsgafelkészítő kurzusokkal kapcsolatban, így ezeket most összegyűjtöttük Neked azonnali segítségképpen.

A teljes matematika tananyag – közép és emelt szinten egyaránt  – rövid epizódokban érhető el. A Korrepeta.hu oldalon először regisztrálnod kell magad – a neved, email címed megadásával – ezt követően tudod megnézni az ingyenes tartalmakat. A videót tetszés szerint akárhányszor megtekintheted, visszapörgetheted, addig, amíg az adott témakört magabiztosan elsajátítottad. Ha tetszett az első óra, vásárold a teljes felkészítő kurzust! A tanulással saját tempódban tudsz haladni, és mindig pontosan akkor lépsz tovább, ha az adott tananyagot már megértetted. Így a Korrepetának valójában nem is nézője, hanem aktív szereplője vagy. A tananyagot a következő érettségi/felvételi után 60 napig nézheted meg, de a jó hír, hogy utána többet már nem is lesz rá szükséged. 

Nem az a célunk, hogy megszeresd a matekot, azt szeretnénk elérni, hogy sikeres érettségit vagy felvételit tegyél. Célunk bebizonyítani, hogy mindenkit fel tudunk készíteni a közép- és emelt szintű érettségire egyaránt. Ha kedvet kapsz a matekhoz, annak azért nagyon örülünk 🙂

Igazából bárkinek, aki közép- vagy emelt szintű érettségire vagy felvételire készül. Ha eddig hanyagoltad a matekot, akkor most pótolhatod. Ha valamit nem értettél az elmúlt 4 évben, végre megértheted. Jól állsz a tanulással, de kellene egy kis plusz, hogy magabiztosnak érezd tudásod? A videók remekül összefoglalnak neked mindent, hogy a végére ne maradjanak kétségeid.

Mindössze a nevedet, e-mail címedet kell megadnod, valamint egy jelszót. A regisztráció során létrejön a saját felhasználói fiókod, amit aktiválás után – erről emailben értesítünk – azonnal használhatsz.

Ez leginkább rajtad múlik, de ha a kiválasztott szinten megnézel minden tartalmat, és megoldod a feladatokat, akkor akár 25-30 óra befektetéssel is megúszhatod. Persze ha teljes erőbedobással készülsz a felvételire , akkor a gyakorlás és a felkészülés ennél jóval több időbe telik.

Az érettségire való sikeres felkészülést a teljes tananyag végig hallgatása és a feladatok megoldása garantálja. Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki hajt az ötös matek érettségire, vagy nincs ideje felkészülni. Ebben az esetben az a jó hírünk, hogy elég megnézned, milyen feladatok várhatóak közép szinten, és azokat begyakorolnod.

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, azon kívül több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres érettségire felkészíteni!

A korrepeta kurzusát online tudod megvásárolni, Visa, Visa electron, Maestro, Mastercard vagy American Express bankkártyával (tehát nem csak dombornyomott bankkártyát fogadunk el).

Ha valamiért újra érettségiznél matekból, és nem akarsz vagy nem tudsz hónapokat szánni a felkészülésre, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy a rég megszerzett tudásodat felelevenítsd. A videós kurzus teljes egészében lefedi az érettségin előkerülő témaköröket, segít megérteni és begyakorolni a feladatokat, így évek, távlatából is magabiztosan vághatsz bele a vizsgába.

Kérj új jelszót, az alábbi néhány egyszerű lépést követve! A belépésnél az ‘Elfelejtettem a jelszavam!’ linkre kattintva meg tudod adni az email címedet, amivel regisztráltál a Korrepetán. Az email fiókodba ezután kapsz egy levelet a jelszó helyreállításához.

Minden témakör egy-egy rövid elméleti bevezetővel kezdődik, majd a kérdéses témakörhöz tartozó általában 6-7 feladat részletes kidolgozásával folytatódik. A magyarázó részekben, az adott témakörben használt legfontosabb fogalmakkal ismerkedünk meg, és a tipikus feladatok megoldási módszereit mutatjuk be. Végül 4 házi feladat kitűzésével zárul minden videó, melynek részletes kidolgozását és megoldását a következő rész elején találod. Mindez természetesen a közép és emelt szintnek megfelelő nehézségi fokon. 

Nyisd meg a gépeden az adott kurzust és vegyél elő papírt, tollat! Tudjuk, hogy imádod a kütyüket, de az érettségin is papíron kell majd dolgozni, és az írás, rajzolás segíti a gondolkodásod. Nézd végig a kiválasztott videót, majd kezd el megoldani önállóan a feladatokat. Írd le magadnak a megoldásokat és csak akkor nézd meg a lépésről-lépésre megoldó videót ha elakadtál! Viszont akkor se nézd végig, csak addig a pontig, ami segít továbblépni. A sikeres felkészülés így garantált! 🙂

 

Nálunk a teljes közép vagy emelt szintű felkészítő kurzusra tudsz előfizetni, akár 19900 forintért. A vásárlási folyamat nagyjából 2-3 percet vesz igénybe, az alábbiak szerint:
Tantárgyra előfizetni csak bejelentkezve tudsz, tehát regisztrálj, majd jelentkezz be a profilodba. Válaszd ki, a melyik szinten szeretnél tanulni, add meg a számlázási adataidat, kattints a képernyő alján a fizetés gombra és bankkártya/hitelkártya adataid megadásával fizethetsz. 

Sikeres online fizetés után azonnal elérhető és megnézhetővé válik fiókodban annak a szintnek az összes tananyaga, amelyet kifizettél.

Nincsenek. Amint kifizeted a tanfolyam díját, korlátlan hozzáférést kapsz a kurzus összes videójához. Az árát pont azért határoztuk meg ennyiben, mert azt szeretnénk, hogy a sikeres felkészülés minden gyerek számára elérhető legyen.

Átutalással lehet vásárolni, de a bankkártyás fizetés a leggyorsabb. Az átutalásos fizetéshez a következő adatokkal utald el a kurzus díját:
Név: Gerőcs Péter
Számlaszám: HU49117731330013124900000000
Közlemény: email címed és a kiválasztott kurzus (közép/emelt).

Ezt követően mi küldjük neked a bejelentkezéshez szükséges információkat. Készpénzzel sajnos nem tudsz fizetni az oldalon.

Természetesen igen! Nézheted a gépeden, mobilodon vagy a tableteden is, viszont biztonsági okokból egyszerre csak egy eszközről tudsz bejelentkezni. Ha több különböző eszközről is használod a weboldalt, akkor a rendszer minden eszközön automatikusan kiléptet, a legutóbbi belépést leszámítva. Használat után lehetőség szerint mindig lépj ki a felhasználói fiókodból.

Az anyagot a következő érettségit vagy felvételit követően 60 napig tudod megnézni. De a jó hírünk az, hogy többet nem is lesz rá szükséged. 🙂 

Azt valljuk, hogy a Korrepetával a sikeres érettségi garantált, ezt pedig olyan biztosan állítjuk, hogy erre garanciát is vállalunk. Vagyis, hogyha nem sikerül a matek érettségi, tehát elégtelen osztályzatot ér el a diák, ezt pedig bizonyítani is tudja, akkor a felkészítőre befizetett teljes összeget visszakapja tőlünk.