Gerőcs tanár úr kurzusa garancia a sikeres matek érettségire

Gerőcs tanár úr a Repeta-matek című TV műsorával vált az egész ország matektanárává. Most online készít fel az érettségire.

 Negyven évig volt az ELTE Trefort Gyakorlógimnáziumának vezető matematikatanára, ötven tudományos cikk, szak- és tankönyve írója.

„A matematika bonyolult és nehéz, a matekérettségi szinte lehelten küldetés” – nagyon sok diák gondolja így, de ezek a falak csak a mi fejünkben léteznek. Gerőcs tanár úr módszertana és filozófiája szerint, a matektanár legelső dolga, hogy lebontsa azokat a falakat, amik felépültek a diákokban a tárggyal kapcsolatban. 

cim mogott

A Korrepeta kurzus videói témakörökbe szedve összefoglalják, hogy mire kell számítani az érettségin, majd az alapok lefektetésétől kezdve a komplexebb feladatok megoldásáig segítik a diákokat. A felkészítő anyagának elsajátításával így minden tanuló kellő magabiztossággal adhat számot tudásáról a májusi vizsgán. Az online kurzus már bizonyított, több ezer diák készült fel és tett sikeres érettségit. Nem véletlen, hiszen Gerőcs tanár úr neve már önmagában garanciát jelent.

A Korrepeta biztosítja az eszközt a hatékony és célzott felkészüléshez, a diákoknak pedig nincs más dolguk, mint élni a lehetőséggel.

Az érdeklődők ingyenesen kipróbálhatják a kurzust az első közép és emelt szintű tananyag megtekintésével, megismerkedhetnek Gerőcs tanár úr filozófiájával és szakmai tudásával, amelynek már oly sok diák köszönheti a sikeres érettségit matematikából.

Hasonló bejegyzések:

Készülj fel velünk a matek vizsgádra!

Az egyik legjobb tanár

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire, versenyekre. Most tőle tanulhatsz Te is!

100% Garancia

A sikeres matek érettségi a kurzusok elvégzésével garantált! Ha mégsem sikerül az érettségi, a kurzus teljes árát visszafizetjük Neked az érettségi után.

Korlátlan ismétlés

Nézd meg az összes – közép szinten 21, emelt szinten 16 – videót! Állítsd meg, pörgesd vissza, nézd újra, hogy minden tiszta legyen!

Nincs több különóra!

Az érettségi tananyagát, összefoglalva megkapod, amivel időt, energiát és a különórák díját is megspórolod!

Közép szintű matek érettségi felkészítő

Próbáld ki most INGYEN!
Emelt szintű matek érettségi felkészítő
Próbáld ki most INGYEN!
8. osztályos matematikai felkészítő kurzus

Hamarosan elérhető lesz!