Főoldal2

Fenntartható jóga kiegészítők
Parafából és természetes gumiból
Megnézem
Még több sport hamarosan...
Egy életérzéshez.
Previous slide
Next slide

SPIRE – IT’S ALL ABOUT LIFESTYLE

Mindenkinek megvan a saját mozgásformája, amiben otthon érzi magát, ami meghatározza. Mi a #spirelifestylet választottuk és elhozzuk nektek a legjobb minőségű kiegészítőket ehhez. Te melyikhez csatlakozol?

LET’S SPIRE!

Termékek

collection

Miért használunk parafát?

Mert természetes és fenntartható?
Igen, de ennél még sokkal több előnye van!

3 ok, amiért szeretjük a parafát:

  • Nem csúszik– Amint megizzad a kezed elkezdesz csúszkálni a matracon? Jógamatracunk anyagának köszönhetően, ha izzadsz, a parafa tapadása csak fokozódik.
  • Antibakteriális – Kutatások igazolták, hogy egy jógamatracon több baktérium fordulhat elő, mint egy WC ülőkén! A parafa egy antibakteriális anyag, ami mindig tökéletes tisztaságot és higiénikus felületet biztosít számodra.
  • Környezetbarát – A paratölgyeket nem vágják ki, csak lehántják a kérgét, ami újraképződik., ezért nem terheli a környezetet.

Fenntartható jóga kiegészítők

Mi abban hiszünk, hogy a jóga együtt jár a természet szeretetével és tiszteletével. Ezért olyan kiegészítőket használunk és kínálunk hozzá, amik tükrözik ezt a szemléletmódot és minél természetközelibb élményt nyújtanak.

Kiegészítőinket úgy terveztük meg, hogy megfeleljenek akár a kezdő, akár az aktív gyakorlók minden elvárásának és egyszerre legyenek környezetkímélőek.

collection01

Legnépszerűbb termékünk

matrac