Emelt szintű érettségi kurzus

Bejelentkezés / regisztráció után az első lecke INGYENES, próbáld ki MOST!

Leírás

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
29.990 Ft
Ár
2x 16.490 Ft
Vagy 1x 29.990 Ft
Kezdj hozzá
Egy összegbenKét részletben  16 x 60 perc

Az EMELT SZINTŰ KURZUSON más módszertant alkalmazunk, mert feltételezzük, hogy a középiskolai tananyag alapjait már ismered. Megtanítunk komplex matek feladatok megoldására, hogy emelt szinten ne érjen meglepetés.
Gerőcs Tanár Úr összeállított 16 feladatlapot, 9 feladattal. Ezeket önállóan kell megoldanod, vagy elkezdned, mielőtt megnézed a videókat. A feladatok megoldását sokszor több megközelítés alapján is bemutatjuk.
A kurzus megvásárlása után azonnal elérhetővé válik a teljes tananyag, amelyet az érettségit követően még további 60 napig tudsz elérni. 

Kinek szól a kurzus?

Minden emelt érettségi előtt álló diáknak ajánljuk, de főleg azoknak, akik szeretnének minél biztosabb tudással nekivágni az érettséginek, felvételinek.

oktató:
Gerőcs László - A matek érettségi szakértője!

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, és több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres érettségire felkészíteni!

Gerőcs László matek tanár

A kurzus tartalma

A kurzus emelt szintnek megfelelő gyakorló feladatokat magyaráz el 16 részben, részenként 9 feladattal. A kitűzött feladatok lefedik a teljes középiskolai tananyagot, fakultációs anyagot, és nehézségi szintje megfelel az emelt szintű érettségi szintjének. Az egyes feladatsorokat a tanulók önállóan próbálják megoldani, majd ez után kerüljön sor a videók megtekintésére, ahol megismerhetik a feladatok részletes kidolgozását, esetenként többféle megközelítéssel is. Az utolsó videóban egy próbaérettségi feladatsort oldunk meg. Célunk, hogy a résztvevők egy külső, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben próbára tehessék tudásukat és modellezhessék a vizsgaszituációt. Az összeállított feladatsor és a hozzájuk tartozó videók feldolgozása sokat segíthet a vizsgára készülőknek. A feladatsor összeállításáért, azok színvonaláért, helyességéért Gerőcs Tanár Úr felel. (Szakmai lektor: Ujházy Márton - ELTE vezető tanár)

Információ