Emelt szintű érettségi kurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
29.990 Ft
Ár
2x 16.490 Ft
Vagy 1x 29.990 Ft
Kezdj hozzá
Egy összegbenKét részletben  16 x 60 perc
Bejelentkezés / regisztráció után az első lecke INGYENES, próbáld ki MOST!

Leírás

Az EMELT SZINTŰ KURZUSON más módszertant alkalmazunk, mert feltételezzük, hogy a középiskolai tananyag alapjait már ismered. Megtanítunk komplex matek feladatok megoldására, hogy emelt szinten ne érjen meglepetés.
Gerőcs Tanár Úr összeállított 16 feladatlapot, 9 feladattal. Ezeket önállóan kell megoldanod, vagy elkezdned, mielőtt megnézed a videókat. A feladatok megoldását sokszor több megközelítés alapján is bemutatjuk.
A kurzus megvásárlása után azonnal elérhetővé válik a teljes tananyag, amelyet az érettségit követően még további 60 napig tudsz elérni. 

Kinek szól a kurzus?

Minden emelt érettségi előtt álló diáknak ajánljuk, de főleg azoknak, akik szeretnének minél biztosabb tudással nekivágni az érettséginek, felvételinek.

oktató:
Gerőcs László - A matek érettségi szakértője!

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, és több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres érettségire felkészíteni!

Gerőcs László matek tanár

A kurzus tartalma

A kurzus emelt szintnek megfelelő gyakorló feladatokat magyaráz el 16 részben, részenként 9 feladattal. A kitűzött feladatok lefedik a teljes középiskolai tananyagot, fakultációs anyagot, és nehézségi szintje megfelel az emelt szintű érettségi szintjének. Az egyes feladatsorokat a tanulók önállóan próbálják megoldani, majd ez után kerüljön sor a videók megtekintésére, ahol megismerhetik a feladatok részletes kidolgozását, esetenként többféle megközelítéssel is. Az utolsó videóban egy próbaérettségi feladatsort oldunk meg. Célunk, hogy a résztvevők egy külső, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben próbára tehessék tudásukat és modellezhessék a vizsgaszituációt. Az összeállított feladatsor és a hozzájuk tartozó videók feldolgozása sokat segíthet a vizsgára készülőknek. A feladatsor összeállításáért, azok színvonaláért, helyességéért Gerőcs Tanár Úr felel. (Szakmai lektor: Ujházy Márton - ELTE vezető tanár)

Információ