8. osztályos felvételi kurzus

Bejelentkezés / regisztráció után az első lecke INGYENES, próbáld ki MOST!

Leírás

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19.990 Ft
Ár
2x 10.990 Ft
Vagy 1x 19.990 Ft
Kezdj hozzá
Egy összegbenKét részletben  16 x 60 perc

A csomag 15+1 gyakorló feladatsort tartalmaz, majd mindegyik feladatsor feladatainak részletes kidolgozását, magyarázatát találjuk feladatsoronként egy-egy kb. 50 perces videóban. A kurzus megvásárlása után azonnal elérhetővé válik a teljes tananyag, amelyet a felvételit követően még további 60 napig tudsz elérni. 

Kinek szól a kurzus?

A csomagot elsősorban olyan 8.-os diákoknak ajánljuk, akik gimnáziumi tanulmányokra, ill. a gimnáziumi felvételire készülnek matematikából. A csomag célja, hogy segítséget adjon mindazon diákoknak, akik az iskolai tanulmányaik mellett szeretnének még gyakorolni, szeretnék feladatmegoldó-repertoárjukat gazdagítani, több ötlettel, módszerrel, fogással rendelkezni a gimnáziumi felvételihez, illetve szeretnék kellően felvértezni magukat a gimnáziumi matematika-tananyag biztos befogadásához, megértéséhez.

oktató:
Gerőcs László - A matek érettségi szakértője!

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, és több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres felvételire felkészíteni!

Gerőcs László matek tanár

Hogyan használd

Javasoljuk, hogy először mindenki próbálkozzon a doc.-formátumban megtalálható feladatsorok önálló megoldásával, majd tekintse végig a kérdéses feladatsorhoz tartozó videót. Ezzel egyrészt ellenőrizheti munkájának helyességét, továbbá megtudhatja, megértheti, hogy azokat a példákat, melyekkel nem boldogult, hogyan lehetet megoldani. Az utolsó videóban egy próbafelvételi feladatsort oldunk meg. Célunk, hogy a résztvevők egy külső, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben próbára tehessék tudásukat és modellezhessék a vizsgaszituációt. Az összeállított feladatsor és a hozzájuk tartozó videók feldolgozása sokat segíthet a vizsgára készülőknek. A feladatsor összeállításáért, azok színvonaláért, helyességéért Gerőcs Tanár Úr felel. (Szakmai lektor: Ujházy Márton - ELTE vezető tanár)

Információ