8. osztályos felvételi kurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19.990 Ft
Ár
2x 10.990 Ft
Vagy 1x 19.990 Ft
Kezdj hozzá
Egy összegbenKét részletben  16 x 60 perc
Bejelentkezés / regisztráció után az első lecke INGYENES, próbáld ki MOST!

Leírás

A csomag 15+1 gyakorló feladatsort tartalmaz, majd mindegyik feladatsor feladatainak részletes kidolgozását, magyarázatát találjuk feladatsoronként egy-egy kb. 50 perces videóban. A kurzus megvásárlása után azonnal elérhetővé válik a teljes tananyag, amelyet a felvételit követően még további 60 napig tudsz elérni. 

Kinek szól a kurzus?

A csomagot elsősorban olyan 8.-os diákoknak ajánljuk, akik gimnáziumi tanulmányokra, ill. a gimnáziumi felvételire készülnek matematikából. A csomag célja, hogy segítséget adjon mindazon diákoknak, akik az iskolai tanulmányaik mellett szeretnének még gyakorolni, szeretnék feladatmegoldó-repertoárjukat gazdagítani, több ötlettel, módszerrel, fogással rendelkezni a gimnáziumi felvételihez, illetve szeretnék kellően felvértezni magukat a gimnáziumi matematika-tananyag biztos befogadásához, megértéséhez.

oktató:
Gerőcs László - A matek érettségi szakértője!

Gerőcs Tanár Úr a Trefort Gimi vezető matektanára, már több 1000 diákot készített fel érettségire, felvételire és matek versenyekre, és több mint negyven matek könyvet, feladatgyűjteményt jelentetett meg. 1995 és 2000 között a Magyar Televízióban vezette a REPETA-matek című műsort. Most Téged fog a KORREPETÁN a sikeres felvételire felkészíteni!

Gerőcs László matek tanár

Hogyan használd

Javasoljuk, hogy először mindenki próbálkozzon a doc.-formátumban megtalálható feladatsorok önálló megoldásával, majd tekintse végig a kérdéses feladatsorhoz tartozó videót. Ezzel egyrészt ellenőrizheti munkájának helyességét, továbbá megtudhatja, megértheti, hogy azokat a példákat, melyekkel nem boldogult, hogyan lehetet megoldani. Az utolsó videóban egy próbafelvételi feladatsort oldunk meg. Célunk, hogy a résztvevők egy külső, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben próbára tehessék tudásukat és modellezhessék a vizsgaszituációt. Az összeállított feladatsor és a hozzájuk tartozó videók feldolgozása sokat segíthet a vizsgára készülőknek. A feladatsor összeállításáért, azok színvonaláért, helyességéért Gerőcs Tanár Úr felel. (Szakmai lektor: Ujházy Márton - ELTE vezető tanár)

Információ